Ajankohtaista Promogirl

Ajankohtaista

Environ
Miksi A-vitamiini on tärkeä iholle

"Monet arvostetut tutkijat ovat selvittäneet A-vitamiinin vaikutuksia iholle. Tutkimusten mukaan A-vitamiini on välttämätöntä ihon hyvinvoinnille ja terveydekke (*1-3) ja se myös suojaa ihoa valon vanhentavalta vaikutukselta. (*4-7) Näihin tuloksiin päätyneitä tutkimuksia on tehty useissa tunnetuissa yliopistoissa Sveitsissä, Belgiassa, Englannissa ja USA:ssa

Dr. Des Fernandes, plastiikkakirurgi ja Environin tieteellinen johtaja
Hairtalk -Hiustenpidennykset
Hairtalk -hiustenpidennys koulutetun ammattilaisen tekemänä
Hiustenpidennykset
Nopea kiinnittää, uusi hiustyyli hetkessä

Hairtalk -hiustenpidennys koulutetun ammattilaisen tekemänä . Upeat ja tuuheat hiukset haluamasi pituuksin. Hairtalk -hiustenpidennys on todella nopea kiinnittää ja todella huomaamaton. Verrattuna muihin menetelmiin Hairtalk säästää aikaa ja vaivaa. Hairtalk extensions -hiukset kiinnittyvät joustavasti ja luonnollisesti omin hiuksiisi. Hiustenpidennys on hellävarainen ja tarvittaessa myös nopea irrottaa.

Hellävarainen ja todella huomaamaton

Hiustenpidennyksen tekoon ei tarvita minkäänlaisia kiinnityspihtejä tai muita pidennystarvikkeita – ainoastaan hairtalk extensions -pidennysmateriaali ja oma ammattitaitoinen kampaaja. Hairtalk -pidennys kiinnitetään kaikkein hellävaraisimmalla menetelmällä.

Antlitz-analyysi on kasvoissa näkyvistä tunnusmerkeistä tehtävä, Dr.Schüsslerin kehittämään solumineraaliterapiaan perustuva ja Dr.Hickethierin kehittämä ainutlaatuinen ja nykyisin vain harvojen hallitsema tutkimusmenetelmä. Sen avulla voidaan yksilöllisesti todeta kasvojen ihon värityksen,paikallisten värimuutosten ,eri rasvaisuuksien ,kiiltojen, ryppyjen ja muiden ihonpinnan muutostenperusteella tutkittavalla henkilöllä solutasolla olevat kivennäisaineiden puutostilat ja antaa suositus hänelle tarpeellisista 12 solumineraalista.

Ihmisen ihosta voi nähdä,, kuinka hän voi.

Kasvot ovat ainoa ihonpinta, joka on koko ajan vapaasti ympäristönsä kanssa vuorovaikutuksessa ja muiden nähtävänä. Antlitz- analyysin avulla saadaan suora ja varma vastaus kysymykseen: "Mitä solumineraaleja minulta puuttuu?" Henkilökohtainen resepti on kirjoitettu jokaisen meistä kasvoihin. Meidän täytyy vain osata lukea se. Kasvojen ihosta tehtävä tutkimus johdattaa meidät suoraan sairauden alkulähteille. Tutkittavalta henkilöltä ei tarvitse tiedustella sairauden oireita eikä hänen subjektiivisia oireitaan. Kivennäisaineiden eli mineraalien puutostila ei suinkaan heti johda sairauksien puhkeamiseen tai oireiden syntymiseen. Ihmisen organismi yrittää ensin korvata ja korjata sairaita soluja hakemalla niistä puuttuvia rakennusaineita verenkierrosta. Niin kauan kuin verestä on käytettävissä riittävästi mineraaleja, kykenee keho torjumaan sairauden aiheuttajat. Vasta sitten, kun solujen sisällä ja häiriötila solujen toiminnassa on syntynyt, kehittyvät myös oireet. Jo paljon ennen sairauden puhkeamista voidaan mineraalien puutostilat havaita kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Kroonisten ja hitaasti tai huonosti parantuvien sairauksien taustalla on useimmiten jo vuosia, jopa vuosikymmeniä kestänyt yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila. Tällaiset sairaudet kehittyvät huomaamatta ja hitaasti, ilman erityisiä kipuja ja oireita. Kivennäisaineiden puutostila ei kasva kehossa loputtomasti niin, että se päätyisi ihmisen kuolemaan. Ihmisen organismi pyrkii sopeutumaan kulloiseenkin tilanteeseen. Kehon toiminnot kääntyvät säästöliekille niin, että ne vastaavat kehon käytössä olevia kivennäisvarastoja. Ihmisen veren tehtävänä on välittää keholle, sen sisäelimille ja sen toiminnoille tarpeellisia määriä. Jos kivennäisvarastot ovat vähissä, reagoivat myös sisäelimet siihen, jolloin myös muutokset sisäelimissä ja niiden toimintakyvyssä voidaan havaita kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Tämän pohjalta teen suosituksen kokonaisvaltaisesta kotihoidosta solumineraaleilla. Antlitz- analyysi tehdään luonnontilassa olevista voiteettomista, meikittömistä kasvoista vain tarkkailemalla muutoksia kasvoista, eli kivennäisaineiden puutostiloista syntyneitä puutosmerkkejä, jotka useimmiten ovat jo luettavissa ennen fyysisten oireiden, patologisten muutoksien ja subjektiivisten tuntemusten kehittymistä. Ihon pinnalla ja silmien ympärillä tulisi näkyä omat luonnolliset kiillot ja rasvoittumiset eikä niitä pidä pestä tai pyyhkiä pois. Meikkiä ei myöskään iholle sovi ennen analyysiä laittaa.


Antlitz-analyysiin, haastatteluun ja omien teemojen läpikäymiseen sekä hoitosuosituksen tekemiseen tarvitaan tunnin aikavaraus.

Arja Hynynen / 09 412 2911

Solumineraaliterapeutti


Lisätietoja: www.solumineraalit.fi

ekokampaus
Modeface tarjoaa nyt lisäpalveluna ekokampaajapalveluja!
HUOM!

Kasviväri ilman valmisteluja lämmön ja päähineen kanssa on samanhintainen kuin perushinnastossamme.

Ekokampaajat ovat ekokampaajakoulutuksen käyneitä parturikampaajia. Ekologisesti vastuullinen toimintamme perustuu yhteisesti sovittuihin ekoeettisiin periaatteisiin, jotka ovat:

  • Kauneudenhoitoa luontoa ja ihmistä kunnioittaen kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
  • Palvelutoiminnassa pyritään välttämään turhia kemikaaleja, suosimalla mm. kasviperäisten, ekologisten ja biologisten tuotteiden käyttöä.
  • Tietoisuutta ainesosien vaikutuksista luontoon ja ihmiseen pyritään kehittämään tuotetuntemuksella.
  • Käsityömäisyyttä kunnioitetaan ja pyritään säilyttämään palvelutoiminnassa.
  • Rehellisyys toiminnassa eri sidosryhmiä kohtaan.

Ekokampaajat toimivat Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsenenä.

Muistathan, että ekokampaamossa käynti vie enemmän aikaa.

Värin vaikutusaika sekä värin henkilökohtainen valmistus voi viedä parikin tuntia. Ota siis rento asenne mukaan ,eväitä ja ehkä hyvä kirjakin.

Palkaksi saat terveet hiukset.

Kerrothan mahdollisista allergioista/herkistymisistä niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun.

Ystävällisesti

Ekokampaaja

Arja Hynynen

Meikkaikurssi
Varaa aikasi meikkikursseille!

Kurssit järjestetään 1 - 4 henkilölle hintaan 45 € / henkilö.

Neljän hengen ryhmille järjestetyistä kursseista annamme 10% alennuksen. Kurssin kesto on max. 3h.

Kysy myös tarjous värianalyysistä!

Meikkikurssin aikana valitsemme henkilökohtaisesti sopivimmat meikkisävyt ja neuvomme parhaat meikkitekniikkavinkit.

Kysy lisää ja varaa heti oma koulutuksesi numerosta 09 412 2911
Kosmetiikka

Käytämme palveluissamme ja myymme liikkeessämme maailmankuuluja DMK Cosmetics -tuotteita.

Ihonhoitoalan edelläkävijä Danné Montague-King on lanseerannut DMK Cosmetics -meikkipohjan sekä joukon oheistuotteita.

Jo pienenä määränä tämä hyvin ohut, öljytön meikkipohja peittää ihon kirjavuuden maksimaalisesti. Tuotteessa on erittäin korkea pigmenttipitoisuus, jopa 53 % ja se soveltuu keveytensä, kestävyytensä ja laajan väriskaalansa ansiosta myös vaativiin HD-kuvausmeikkeihin.

Tuote on suunniteltu korkealaatuisista botaanisista ainesosista ammattilaisilta ammattilaisille. DMK Cosmetics on ensimmäinen meikkituote, joka sisältää BIOCENCE™- maailmanlaajuisesti hyväksyttyä luonnollista säilöntäainetta, joka on parabeeni- ja formaldehydivapaa. Lisää tietoa liitteenä.

Veden- ja lämmönkestävässä meikkivoiteessa on käytetty Soft Vision™ -teknologiaa, joka heijastaa valoa ja tekee ihosta tasaisen näköisen häivyttäen juonteet, rypyt ja suurentuneet ihohuokoset. Sopii kaikille, myös ongelmaihoille, mm. akne ja rosacea sekä soveltuu käytettäväksi leikkauksien jälkeen. Meikillä voi peittää tatuointeja, vaikeankin hyperpigmentaation ja muita ihossa esiintyviä värin epätasaisuuksia.

Danné Montague-King

Jo yli 40 vuoden ajan, biologian tohtori Danné Montague-King on tullut tunnetuksi pioneerityöstään iho- ja vartalohoitojen parissa. DANNÉ konsepti, jonka mukaan ihoa hoidetaan sen yksilöllisen biokemian ja etnisen taustan huomioonottaen, voidaan nähdä olevan 20 vuotta edellä aikaansa. Hänen Remove•Rebuild•Protect•Maintain ihon uudistusmenetelmänsä on voittanut puolelleen lääketieteen huomion ja tuen kansainvälisellä tasolla. Danné oli mukana ensimmäisten tiedemiesten joukossa, jotka löysivät entsyymien kyvyn hydrolisoida ihon kuivaa solukkoa; ensimmäinen, joka informoi Eurooppaa ja Aasiaa alpha hydroksyylihappojen ammattimaisesta käytöstä ja ensimmäinen, joka kehitti ihon uudistamismenetelmän perustuen kemiaan, jonka ihosolut voivat tunnistaa omansa kaltaiseksi. Menetelmä, joka on kansainvälisellä tasolla todettu kykeneväksi jäljittelemään yksilön omaa biokemiaa oikeanlaisen hoidon aikaansaamiseksi. Hänen tutkimuksensa C-vitamiinista, niin vapaiden happiradikaalien tuhoajana kuin myös kollageenin muodostumisen tukijana, yltävät kolmen vuosikymmenen ajalle. Väsymättömänä kouluttajana Danné on työskennellyt monien maailmankuulujen lääkäreiden ja kirurgien rinnalla nostaakseen ihonhoidon standardeja. Näitä aivan omaan luokkaansa kuuluvia tutkimuksia on julkaistu artikkeleina monissa lehdissä ja tieteen kirjallisuudessa maailmanlaajuisesti. Dannén mielenkiinto ihonhoitoa kohtaan alkoi jo nuorella iällä. Nuoruudessaan hän kärsi pahasta aknesta, johon hänen käyttämänsä perinteiset hoitotuotteet eivät tuottaneet juurikaan tulosta. Etsiessään ratkaisua ongelmaansa, Danné kehitti kasvipohjaisia seoksia hoitaakseen omaa ihoaan ja saavuttikin uskomattomia tuloksia. Tämä henkilökohtainen kokemus aloitti hänen pioneerityöskentelynsä tutkimuksissa ihon uudistamiseksi, mukaan lukien ihon vanhenemisen ja ihon etnisestä taustasta pohjautuvat ongelmat. Tänä päivänä DANNÉ konseptia opetetaan koulutus- ja tutkimuskeskuksissa yli 27 maassa. Ammattihoidot ja kotihoitotuotteet ovat saatavilla hyväksytyiltä klinikoilta ja plastiikkakirurgien vastaanotoilta.