Varaa kampaamoaikasi numerosta 09 412 2911   


promogirl

DMKC tuotteet

Käytämme palveluissamme ja myymme liikkeessämme maailmankuuluja DMK Cosmetics -tuotteita.

Ihonhoitoalan edelläkävijä Danné Montague-King on lanseerannut DMK Cosmetics -meikkipohjan sekä joukon oheistuotteita.

Jo pienenä määränä tämä hyvin ohut, öljytön meikkipohja peittää ihon kirjavuuden maksimaalisesti. Tuotteessa on erittäin korkea pigmenttipitoisuus, jopa 53 % ja se soveltuu keveytensä, kestävyytensä ja laajan väriskaalansa ansiosta myös vaativiin HD-kuvausmeikkeihin.

Tuote on suunniteltu korkealaatuisista botaanisista ainesosista ammattilaisilta ammattilaisille. DMK Cosmetics on ensimmäinen meikkituote, joka sisältää BIOCENCE™- maailmanlaajuisesti hyväksyttyä luonnollista säilöntäainetta, joka on parabeeni- ja formaldehydivapaa. Lisää tietoa liitteenä.

Veden- ja lämmönkestävässä meikkivoiteessa on käytetty Soft Vision™ -teknologiaa, joka heijastaa valoa ja tekee ihosta tasaisen näköisen häivyttäen juonteet, rypyt ja suurentuneet ihohuokoset. Sopii kaikille, myös ongelmaihoille, mm. akne ja rosacea sekä soveltuu käytettäväksi leikkauksien jälkeen. Meikillä voi peittää tatuointeja, vaikeankin hyperpigmentaation ja muita ihossa esiintyviä värin epätasaisuuksia.

Valikoimaan kuuluu myös ainutlaatuinen Crème Glacé -pohjustusvoide, joka silottaa ihon häivyttäen rypyt ja suurentuneet huokoset. Nuppineulanpään kokoinen määrä riittää koko kasvoille.

Danné Montague-King

DANNÉ Luonnon Farmakologiaan perustuva ihonhoitomenetelmä

Ei ole olemassa salaisia raaka-aineita, tai ainutlaatuisia tekniikoita, tai käänteentekeviä tieteen löytöjä, jotka ratkaisisivat kaikki ihoon liittyvät ongelmat, mukaan luettuna sen vanhenemisen. On olemassa vain oman elimistömme kemia, joka hallitsee ihon toimintaa. Meidän on päästävä mahdollisimman lähelle tuota kemiaa voidaksemme luoda parhaat olosuhteet ihollemme säilyä terveenä ja kauniina."

Danné Montague-King

danne

Jo yli 40 vuoden ajan, biologian tohtori Danné Montague-King on tullut tunnetuksi pioneerityöstään iho- ja vartalohoitojen parissa. DANNÉ konsepti, jonka mukaan ihoa hoidetaan sen yksilöllisen biokemian ja etnisen taustan huomioonottaen, voidaan nähdä olevan 20 vuotta edellä aikaansa. Hänen Remove•Rebuild•Protect•Maintain ihon uudistusmenetelmänsä on voittanut puolelleen lääketieteen huomion ja tuen kansainvälisellä tasolla.

Danné oli mukana ensimmäisten tiedemiesten joukossa, jotka löysivät entsyymien kyvyn hydrolisoida ihon kuivaa solukkoa; ensimmäinen, joka informoi Eurooppaa ja Aasiaa alpha hydroksyylihappojen ammattimaisesta käytöstä ja ensimmäinen, joka kehitti ihon uudistamismenetelmän perustuen kemiaan, jonka ihosolut voivat tunnistaa omansa kaltaiseksi. Menetelmä, joka on kansainvälisellä tasolla todettu kykeneväksi jäljittelemään yksilön omaa biokemiaa oikeanlaisen hoidon aikaansaamiseksi. Hänen tutkimuksensa C-vitamiinista, niin vapaiden happiradikaalien tuhoajana kuin myös kollageenin muodostumisen tukijana, yltävät kolmen vuosikymmenen ajalle.

Väsymättömänä kouluttajana Danné on työskennellyt monien maailmankuulujen lääkäreiden ja kirurgien rinnalla nostaakseen ihonhoidon standardeja. Näitä aivan omaan luokkaansa kuuluvia tutkimuksia on julkaistu artikkeleina monissa lehdissä ja tieteen kirjallisuudessa maailmanlaajuisesti.

Dannén mielenkiinto ihonhoitoa kohtaan alkoi jo nuorella iällä. Nuoruudessaan hän kärsi pahasta aknesta, johon hänen käyttämänsä perinteiset hoitotuotteet eivät tuottaneet juurikaan tulosta. Etsiessään ratkaisua ongelmaansa, Danné kehitti kasvipohjaisia seoksia hoitaakseen omaa ihoaan ja saavuttikin uskomattomia tuloksia. Tämä henkilökohtainen kokemus aloitti hänen pioneerityöskentelynsä tutkimuksissa ihon uudistamiseksi, mukaan lukien ihon vanhenemisen ja ihon etnisestä taustasta pohjautuvat ongelmat.

Tänä päivänä DANNÉ konseptia opetetaan koulutus- ja tutkimuskeskuksissa yli 27 maassa. Ammattihoidot ja kotihoitotuotteet ovat saatavilla hyväksytyiltä klinikoilta ja plastiikkakirurgien vastaanotoilta.

Ylös