Varaa kampaamoaikasi numerosta 09 412 2911   


promogirl

Antlitz-analyysi on kasvoissa näkyvistä tunnusmerkeistä tehtävä, Dr.Schüsslerin kehittämään solumineraaliterapiaan perustuva ja Dr.Hickethierin kehittämä ainutlaatuinen ja nykyisin vain harvojen hallitsema tutkimusmenetelmä.

Sen avulla voidaan yksilöllisesti todeta kasvojen ihon värityksen,paikallisten värimuutosten ,eri rasvaisuuksien ,kiiltojen, ryppyjen ja muiden ihonpinnan muutostenperusteella tutkittavalla henkilöllä solutasolla olevat kivennäisaineiden puutostilat ja antaa suositus hänelle tarpeellisista 12 solumineraalista.

Ihmisen ihosta voi nähdä,, kuinka hän voi.

Kasvot ovat ainoa ihonpinta, joka on koko ajan vapaasti ympäristönsä kanssa vuorovaikutuksessa ja muiden nähtävänä.
Antlitz- analyysin avulla saadaan suora ja varma vastaus kysymykseen: "Mitä solumineraaleja minulta puuttuu?"
Henkilökohtainen resepti on kirjoitettu jokaisen meistä kasvoihin. Meidän täytyy vain osata lukea se.
Kasvojen ihosta tehtävä tutkimus johdattaa meidät suoraan sairauden alkulähteille.
Tutkittavalta henkilöltä ei tarvitse tiedustella sairauden oireita eikä hänen subjektiivisia oireitaan.

Kivennäisaineiden eli mineraalien puutostila ei suinkaan heti johda sairauksien puhkeamiseen tai oireiden syntymiseen. Ihmisen organismi yrittää ensin korvata ja korjata sairaita soluja hakemalla niistä puuttuvia rakennusaineita verenkierrosta.
Niin kauan kuin verestä on käytettävissä riittävästi mineraaleja, kykenee keho torjumaan sairauden aiheuttajat. Vasta sitten, kun solujen sisällä ja häiriötila solujen toiminnassa on syntynyt, kehittyvät myös oireet.
Jo paljon ennen sairauden puhkeamista voidaan mineraalien puutostilat havaita kasvojen ihon tunnusmerkeistä.
Kroonisten ja hitaasti tai huonosti parantuvien sairauksien taustalla on useimmiten jo vuosia, jopa vuosikymmeniä kestänyt yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila.
Tällaiset sairaudet kehittyvät huomaamatta ja hitaasti, ilman erityisiä kipuja ja oireita.
Kivennäisaineiden puutostila ei kasva kehossa loputtomasti niin, että se päätyisi ihmisen kuolemaan.
Ihmisen organismi pyrkii sopeutumaan kulloiseenkin tilanteeseen. Kehon toiminnot kääntyvät säästöliekille niin, että ne vastaavat kehon käytössä olevia kivennäisvarastoja.
Ihmisen veren tehtävänä on välittää keholle, sen sisäelimille ja sen toiminnoille tarpeellisia määriä.
Jos kivennäisvarastot ovat vähissä, reagoivat myös sisäelimet siihen, jolloin myös muutokset sisäelimissä ja niiden toimintakyvyssä voidaan havaita kasvojen ihon tunnusmerkeistä.
Tämän pohjalta teen suosituksen kokonaisvaltaisesta kotihoidosta solumineraaleilla.

Antlitz- analyysi tehdään luonnontilassa olevista voiteettomista, meikittömistä kasvoista vain tarkkailemalla muutoksia kasvoista, eli kivennäisaineiden puutostiloista syntyneitä puutosmerkkejä, jotka useimmiten ovat jo luettavissa ennen fyysisten oireiden, patologisten muutoksien ja subjektiivisten tuntemusten kehittymistä. Ihon pinnalla ja silmien ympärillä tulisi näkyä omat luonnolliset kiillot ja rasvoittumiset eikä niitä pidä pestä tai pyyhkiä pois. Meikkiä ei myöskään iholle sovi ennen analyysiä laittaa.


Antlitz-analyysiin, haastatteluun ja omien teemojen läpikäymiseen sekä hoitosuosituksen tekemiseen tarvitaan tunnin aikavaraus.

Arja Hynynen / 09 412 2911
Solumineraaliterapeutti


Lisätietoja: www.solumineraalit.fi

 

Ylös